Kan ik hulp krijgen bij mijn PGB?

Bent u op zoek naar ondersteuning en begeleiding bij het beheren van uw Persoonsgebonden Budget (PGB)? Bij Lang Leve(n) Thuiszorg begrijpen we dat het beheren van een PGB soms uitdagend kan zijn. Hier bieden we u informatie over hoe wij u kunnen helpen en wat voor ondersteuning beschikbaar is.

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij de aanvraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

begeleiding PGB
Wassen strijken
Koken
Boodschappen
Huishoudelijke hulp

Hoe Lang Leve(n) Thuiszorg U Kan Helpen

  • Advies en Informatie: Onze deskundige medewerkers bieden uitgebreid advies en informatie over het PGB-proces, inclusief aanvraagprocedures, financiële aspecten, en rechten.

  • Opstellen van Zorgplannen: Wij kunnen u assisteren bij het opstellen van gedetailleerde zorgplannen die voldoen aan de eisen van het PGB, zodat u de juiste zorg kunt inkopen.

  • Administratieve Ondersteuning: Het beheren van de administratieve kant van een PGB kan complex zijn. Onze medewerkers staan klaar om u te ondersteunen bij het bijhouden van documentatie en het indienen van benodigde formulieren.

  • Begeleiding bij Indicatieprocessen: Als u een nieuwe indicatie nodig heeft, begeleiden we u bij het proces en helpen we bij het aanvragen van de juiste zorgindicatie.

Neem Contact Op voor Persoonlijke Ondersteuning

Wilt u meer weten over hoe Lang Leve(n) Thuiszorg u kan ondersteunen bij uw PGB? Neem gerust contact met ons op. Wij luisteren naar uw behoeften en bieden persoonlijke ondersteuning op maat.

Waarom Lang Leve(n) Thuiszorg?

Aandacht

Samen staan wij voor u klaar.

Vast team

Bouwen aan een mooie band.

Flexibel

U bepaalt de zorg die u wilt en nodig hebt.

Genieten

Lang leve(n) de thuiszorg!

Thuiszorg aanvragen

Contact Form

Lang Leve(n) Thuiszorg

Adres: Bossebaan 4a, 5076 NC Haaren

Telefoon: 085 – 060 3489

E-mail: contact@lltz.nl

AGB-code: 75754860

Kvk: 89069005