Over ons

Wij zijn Lang Leve(n) Thuiszorg, een jong en flexibel team dat zich inzet voor persoonlijke zorg. Onze passie ligt in het leveren van zorg die zich aanpast aan uw behoeften.

Thuiszorg Boxtel
Thuiszorg Oisterwijk
Thuiszorg Tilburg

Regio's

Wij zijn actief in onder andere de gemeenten Tilburg, Oisterwijk, Boxtel en Hilvarenbeek. Maak je geen zorgen als je net buiten deze gebieden woont, in sommige gevallen kunnen we het prima combineren.

Onze diensten

Verzorging en verpleging

Verzorging & verpleging

Heeft u moeite met dagelijkse persoonlijke verzorging zoals wassen, aankleden of steunkousen aantrekken? Of heeft u verpleegkundige hulp nodig bij wondverzorging of medicijnen innemen? Wij helpen u graag bij deze taken, zodat u comfortabel thuis kunt blijven wonen.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Als huishoudelijk werk te zwaar wordt, biedt LLTZ professionele en vriendelijke hulp die uw wensen en behoeften centraal stelt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het huishouden.

Begeleiding

Begeleiding

Wij helpen bij het regelen van afspraken met artsen en andere zorgverleners. Het doel van onze begeleiding is om u te helpen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Gezelschap

Gezelschap

Wij bieden gezelschap en ondersteuning aan u om eenzaamheid te voorkomen. Samen activiteiten ondernemen of een luisterend oor bieden onder het genot van een kopje thee of koffie. Bouw een mooie band op met LLTZ.

Waarom Lang Leve(n) Thuiszorg?

Aandacht

Samen staan wij voor u klaar.

Vast team

Bouwen aan een mooie band.

Flexibel

U bepaalt de zorg die u wilt en nodig hebt.

Genieten

Lang leve(n) de thuiszorg!

Thuiszorg aanvragen

Contact Form

Lang Leve(n) Thuiszorg

Adres: Bossebaan 4a, 5076 NC Haaren

Telefoon: 06 244 969 75

E-mail: contact@lltz.nl

AGB-code: 75754860

Kvk: 89069005