Wat zijn de kosten voor thuiszorg?

Bij Lang Leve(n) Thuiszorg begrijpen we dat het begrijpen van de kosten voor thuiszorg een belangrijk aspect is bij het nemen van zorgbeslissingen. Hier bieden we u duidelijke informatie over de financiële aspecten van thuiszorg en hoe wij u kunnen ondersteunen.

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij de aanvraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

begeleiding PGB

1. Vergoeding via de Zorgverzekering

Veel vormen van thuiszorg worden vergoed vanuit de basisverzekering. Belangrijke punten hierbij zijn:

  • Wijkverpleging: Verpleging en persoonlijke verzorging vallen onder de noemer wijkverpleging en worden vergoed vanuit de basisverzekering.

2. Persoonsgebonden Budget (PGB)

Een alternatieve financieringsmethode is het Persoonsgebonden Budget (PGB). Met een PGB heeft u de vrijheid om zelf uw zorgverleners te kiezen en de zorg in te richten volgens uw behoeften.

3. Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Voor langdurige zorg en ondersteuning kan de gemeente een rol spelen via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

4. Wet langdurige zorg (Wlz)

Voor intensieve, langdurige zorg valt u mogelijk onder de Wet langdurige zorg (Wlz). Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) beoordeelt of u hiervoor in aanmerking komt.

5. Eigen Bijdrage

Bij sommige vormen van zorg, zoals Wmo en Wlz, kan een eigen bijdrage van toepassing zijn. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en inkomen.

Transparante Tarieven bij Lang Leve(n) Thuiszorg

Bij Lang Leve(n) Thuiszorg streven we naar transparantie in onze tarieven. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte en heldere uitleg over de kosten die gepaard gaan met de zorg die u nodig heeft.

Neem Contact Op voor Advies

Heeft u vragen over de kosten voor thuiszorg of wilt u persoonlijk advies over uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn hier om u te helpen met heldere informatie en ondersteuning op maat.

Waarom Lang Leve(n) Thuiszorg?

Aandacht

Samen staan wij voor u klaar.

Vast team

Bouwen aan een mooie band.

Flexibel

U bepaalt de zorg die u wilt en nodig hebt.

Genieten

Lang leve(n) de thuiszorg!

Thuiszorg aanvragen

Contact Form

Lang Leve(n) Thuiszorg

Adres: Bossebaan 4a, 5076 NC Haaren

Telefoon: 085 – 060 3489

E-mail: contact@lltz.nl

AGB-code: 75754860

Kvk: 89069005