Gezelschap bij Lang Leve(n) Thuiszorg

Lang Leve(n) Thuiszorg begrijpt het belang van menselijk contact en gezelschap, vooral voor mensen die behoefte hebben aan extra ondersteuning. Onze zorgverleners bieden warme gezelschapsdiensten om eenzaamheid te bestrijden en het welzijn van onze cliënten te bevorderen.

Gezelschap
spelletjes spelen
evenementen dansen

Onze Warme Gezelschapsdiensten

  • Samen Wandelen en Praten: Onze zorgverleners zijn er om gezelschap te bieden tijdens wandelingen, waardoor cliënten kunnen genieten van frisse lucht en een goed gesprek.

  • Spelletjes en Activiteiten: We moedigen interactie aan door het spelen van spelletjes, het samen kijken naar films of het deelnemen aan andere favoriete activiteiten van de cliënt.

  • Levensverhalen Delen: Onze zorgverleners luisteren naar de levensverhalen van cliënten en delen op hun beurt ook ervaringen, waardoor een band van begrip en vertrouwen ontstaat.

  • Culturele en Sociale Evenementen: We houden rekening met de interesses van de cliënt en organiseren bezoeken aan culturele evenementen of sociale bijeenkomsten.

Persoonlijke Aandacht en Warmte

Bij Lang Leve(n) Thuiszorg staat persoonlijke aandacht en warmte centraal. Onze zorgverleners zorgen voor een ondersteunende en vriendelijke aanwezigheid om het dagelijkse leven van de cliënt te verrijken.

Tarieven

Voor informatie over onze tarieven voor gezelschap, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We bespreken graag uw specifieke behoeften en bieden een passende oplossing.

Waarom Lang Leve(n) Thuiszorg?

Aandacht

Samen staan wij voor u klaar.

Vast team

Bouwen aan een mooie band.

Flexibel

U bepaalt de zorg die u wilt en nodig hebt.

Genieten

Lang leve(n) de thuiszorg!

Thuiszorg aanvragen

Contact Form

Lang Leve(n) Thuiszorg

Adres: Bossebaan 4a, 5076 NC Haaren

Telefoon: 085 – 060 3489

E-mail: contact@lltz.nl

AGB-code: 75754860

Kvk: 89069005