Huishoudelijke hulp

Bij Lang Leve(n) Thuiszorg begrijpen we dat een schoon en georganiseerd huis bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten. Onze toegewijde thuiszorgmedewerkers bieden professionele huishoudelijke hulp op maat, afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt.

Stofzuigen poetsen
Wassen strijken
Koken
Boodschappen
Huishoudelijke hulp

Onze Huishoudelijke Hulp Diensten

  1. Schoonmaken en Opruimen: Onze zorgverleners nemen de verantwoordelijkheid voor huishoudelijke taken, waaronder het stofzuigen, afstoffen en opruimen van ruimtes.

  2. Wassen en Strijken: We zorgen ervoor dat kleding en beddengoed regelmatig worden gewassen en gestreken, om een frisse en schone leefomgeving te garanderen.

  3. Boodschappen doen: Onze medewerkers assisteren bij het doen van boodschappen, waardoor cliënten toegang hebben tot verse en gezonde voeding.

  4. Koken: We bereiden gezonde maaltijden aangepast aan de dieetwensen en smaakvoorkeuren van onze cliënten.

Persoonlijke Aandacht en Betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat onze cliënten zich op hun gemak voelen in hun eigen huis. Onze zorgverleners zijn niet alleen getraind in huishoudelijke taken maar bieden ook persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid.

Tarieven

Voor informatie over onze tarieven voor huishoudelijke hulp, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We bespreken graag uw specifieke behoeften en bieden een passende oplossing.

Waarom Lang Leve(n) Thuiszorg?

Aandacht

Samen staan wij voor u klaar.

Vast team

Bouwen aan een mooie band.

Flexibel

U bepaalt de zorg die u wilt en nodig hebt.

Genieten

Lang leve(n) de thuiszorg!

Thuiszorg aanvragen

Contact Form

Lang Leve(n) Thuiszorg

Adres: Bossebaan 4a, 5076 NC Haaren

Telefoon: 085 – 060 3489

E-mail: contact@lltz.nl

AGB-code: 75754860

Kvk: 89069005