Verzorging en Verpleging

Lang Leve(n) Thuiszorg staat bekend om het bieden van hoogwaardige verzorging en verpleging aan cliënten in hun eigen huis. Onze toegewijde zorgverleners zijn gespecialiseerd in het leveren van persoonlijke en deskundige zorg op maat.

Verzorging en verpleging
Medicijn beheer
verpleging

Onze Verzorging en Verpleging Diensten

  • Persoonlijke Verzorging: Onze zorgverleners ondersteunen cliënten bij dagelijkse taken zoals wassen, aankleden en persoonlijke hygiëne. Ook hebben zij ruime ervaring met het gebruik van tilliften.

  • Medicatiebeheer: We zorgen ervoor dat cliënten op tijd en op de juiste manier hun medicijnen innemen, met aandacht voor de individuele behoeften.

  • Verpleegkundige Zorg: Onze gekwalificeerde verpleegkundigen bieden gespecialiseerde medische zorg, waaronder wondverzorging, injecties, en monitoring van gezondheidsstatus. 

  • 24/7 Zorgondersteuning: Wij staan paraat met 24/7 zorgondersteuning, zodat cliënten en hun families gerustgesteld kunnen zijn, wetende dat hulp altijd beschikbaar is.

Persoonlijke Aandacht en Respect

Wij hechten waarde aan het bieden van persoonlijke aandacht en respect aan onze cliënten. Onze zorgverleners creëren een ondersteunende en begripvolle omgeving, waarin de behoeften en wensen van de cliënt centraal staan.

Tarieven

Voor informatie over onze tarieven voor verzorging en verpleging, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We bespreken graag uw specifieke zorgbehoeften en bieden een transparante oplossing.

Waarom Lang Leve(n) Thuiszorg?

Aandacht

Samen staan wij voor u klaar.

Vast team

Bouwen aan een mooie band.

Flexibel

U bepaalt de zorg die u wilt en nodig hebt.

Genieten

Lang leve(n) de thuiszorg!

Thuiszorg aanvragen

Contact Form

Lang Leve(n) Thuiszorg

Adres: Bossebaan 4a, 5076 NC Haaren

Telefoon: 085 – 060 3489

E-mail: contact@lltz.nl

AGB-code: 75754860

Kvk: 89069005